Audi kentekenplaathouder

Audi kentekenplaathouder

Welkom op onze website, veel modellen kentekenplaathouder voor Audi voertuigen. Bezoek ons categorie voor de nieuwste Audi plaathouders. Klik op Audi en blader alle nummerplaathouders door. Heeft u een Audi maar nog geen passende nummerplaat houder voor uw Audi. Meestal valt dit de auto eigenaar nooit op terwijl het wel een heel mooi detail is. Dit is te begrijpen meestal zitten er kentekenhouders op van een garagehouder of een APK station, autodealer. Dit is niet altijd de bedoeling om reclame voor een ander te rijden. Het is maar een hulpmiddel voor een kenteken, maar de houder als hulpmiddel zit wel heel erg in zicht. Ben je een autoliefhebber en wil je dat alles tip top op je auto zit. Kies dan voor een leuke plaathouder om dit te laten merken. U kunt namelijk een leuke plaathouder welke u kiest geheel naar eigen smaak bewerken. Heeft u een tekst of logo, zet dit er ook bij of bestel een plaathouder zoals deze is afgebeeld.

Audi nummerbord houder met tekst

Audi plaathouder met tekst is niet zomaar. Je kunt ook op onze webshop een Audi plaathouder bestellen met bijvoorbeeld S line logo, Quattro logo, Audi logo, en nog veel meer. Kies voor een leuke plaathouder en klik op het button afmeting. Hierna opent het scherm ga verder met (design from blank). Dit is de ontwerp app speciaal ontworpen voor klanten die graag hen eigen tekst willen invullen. Er opent nu een tweede scherm met de afbeelding welke je hebt gekozen. In de linkerkolom is het mogelijk om je lettertype en kleur te kiezen en vervolgens je tekst erop te schrijven. Je kunt gemakkelijk het tekst verplaatsen of wijzigen meerdere kleuren is mogelijk. Er zijn geen extra kosten verbonden voor je tekst of logo. Prijs blijft altijd hetzelfde.

audi s line kentekenhouder 1
audi s line kentekenhouder

Audi plaathouder

U kunt een bestelling plaatsen voor verschillende plaathouder modellen. Wij kunnen een normale kentekenhouders maken. Als tweede kunnen we een plaathouder maken met Uitsteken dikgedrukt tekst. dit betekent dat de letters boven op de plaathouder komen en met vinger voelbaar is. En als laatste kunnen we de plaathouder naar beneden uit laten steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *