BMW kentekenplaathouder

BMW kentekenplaathouder

Welkom op onze website, wij hebben vele BMW nummerplaat houder modellen op voorraad. Bezoek ons Categorie en klik op BMW. Hier kun je scrollen voor de mooiste nummerplaathouder voor de BMW. Heeft u een BMW maar nog geen passende kentekenhouder of is dit eigenlijk nooit opgevallen? dat kunnen we begrijpen, meestal zitten er nog standaard houders op de voertuigen van verschillende auto dealers, verkopers of APK keurstations. Daarom adviseren wij u 1 van onze nummerplaat houders te bestellen. U kunt namelijk de nummerplaathouder welke u heeft gekozen geheel bewerken naar uw eigen smaak. Dit betekent dat u zelf ook icoon of tekst mag toevoegen, we hebben verschillende varianten van kleuren maten en soorten houders. Leveringen zijn doordeweeks binnen 1 a 2 dagen en worden versneld verstuurd via UPS.

kentekenplaathouder ups
kentekenplaathouder ups

BMW nummerplaat houders met tekst

Als u op onze webshop een nummerbordhouder heeft uitgekozen kies dan het knopje Afmeting. Hier verschijnt de optie Standaard. Dit is de standaard afmeting wat passend is voor alle Auto’s met Europese kentekenplaten. Klik vervolgens op het knopje (Design from blank). Nu opent er een nieuwe scherm waarop u uw gekozen kentekenhouder kunt ontwerpen. Met ontwerpen bedoelen we dat u dus uw eigen naam. Kies een lettertype en kleur uit en schrijf eventueel uw tekst wat u erop wilt hebben. Bekijk hieronder de afbeelding van een BMW kentekenplaathouder met tekst.

BMW kentekenplaathouder met tekst
BMW kentekenplaathouder met tekst

BMW plaathouder

BMW plaathouder met verschillende varianten. Wij kunnen 3 veschillende methode kentekenhouders voor u maken en worden per stuk aangeboden. Standaard plaathouder met tekst, is een standaard kentekenplaathouder met tekst of logo die niet uitsteekt en niet dikgedrukt is bekijk de voorbeelden hieronder. De volgende methode is uitstekend dit betekent dat de nummerplaathouders standaard is maar vanuit de onderkant een stukje uitsteekt. Dit is de nieuwste model die wij produceren voor klanten die graag iets meer dan een kentekenhouder willen hebben dit is de opvallendste methode voor uw auto. bekijk hieronder de afbeelding plaathouders uitstekend. De laatste methode is dat wij ook kenteken plaathouder met dikgedrukte tekst kunnen maken, dit is een nummerbord houder met uitstekende tekst wat je met je vinger kunt aanvoelen. Bekijk de laatste afbeelding om de nummerplaat houder met diktegedrukte tekst te zien.

kentekenplaathouder standaard
kentekenplaathouder standaard
air kentekenplaathouder
air kentekenplaathouder
kentekenplaathouder dikgedrukt
kentekenplaathouder dikgedrukt

Voor Videos bekijk onze YouTube fimpjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *