Kenteken sticker

kentekenplaathouder chroom

Kenteken sticker

Kentekensticker zit meestal onder de kentekenhouder. Elke auto heeft in totaal twee kentekenplaten voorkant en achterkant. Meestal zijn de kentekenplaten bevestigd aan de kentekenhouder. Veel garagehouders willen graag naar eigen wens hen eigen reclame plakken met hun eigen garage naam, ze zorgen ervoor dat ze gratis reclame specifieke wens meegeven aan klanten die de garage bezoeken. Meestal als de verkeerslicht op rood springt en je staat achter een auto te wachten, kun je al gauw een tekst zien achter op de auto.

Sticker voor kenteken is bedoeld voor reclame, elke auto heeft meestal een sticker op de kentekenhouder. De sticker op de kentekenhouder is niet heel erg belangrijk maar toch leuk om te zien. U kunt zelf ook een nummerbord sticker bestellen met uw eigen tekst. De sticker op de kentekenhouder heeft ook de naam gepersionaliseerde kentekenhouder met eigen tekst.

Kenteken sticker plakken?

Kenteken sticker ofterwijl kentekenplaat stickers plakken is heel erg makkelijk is gewoon bijna hetzelfde als plakken van andere stickers of dergelijke. Maak snel een ontwerp voor sticker aan voor uw eigen kenteken houder. U kunt zelf bepalen welke tekst u wilt en vervolgens kunt u deze eenvoudig te bestellen. Het is niet moeilijk om een sticker aan te brengen op de kentekenhouder van uw voertuig. Wij maken geen stickers maar luxe houders.

Er zit een plak laag papier aan de achterzijde van de sticker, de plaklaag is kwetsbaar dus liever niet aanzitten want dat geeft kans op beschadiging. De papierlaag dient u eraf te halen wanneer u deze sticker wilt plakken. Voordat u deze sticker wilt plakken is het verstandig om ervoor te zorgen dat de oppervlakte van de kentekenplaathouder schoon te maken, zodat de sticker er goed op blijft zitten.

  • Tekst grootte
  • Lettertype
  • Cursief instellingen
  • Kleurrijk

Kenteken sticker of kentekenhouder

Kentekenhouder of stickers kunt u naar eigen wens laten maken. Het is maar net voor wat u wilt kiezen, helemaal naar eigen wens. Bent u van plan om iets aan uw kentekenhouder te doen met een specifieke wens? dan bent u hier op de juiste pagina. Wij maken houders voor alle merken autos. Er zit verschil tussen sticker of een houder. Sticker is eigenlijk alleen geschikt voor binnen maar sommige gebruiken het om op een kentekenhouder te plakken. Via ontwerp uit de voorbeelden kun je ervoor zorgen dat je niet de kentekenplaathouder compleet te veranderen maar enkel alleen de sticker naar eigen wens eroverheen plakken. Wij verkopen enkel echte houders, u kunt bij ons geen bestelling van een logosticker plaatsen. We hebben de houders nooit op voorraad, u kunt uiteraard 24 uur gebruik maken van onze chat service.

Sommige kentekenplaathouders hebben uitstekende beletteringen met een specifieke wens van fabriek af, hierop is het lastig om een sticker eroverheen te plakken maar dan heeft u een nieuwe kentekenplaathouder nodig. Onze standaard kentekenplaathouder is dan op dat moment belangrijker en handiger. W’il je zien hoe wij maken? bekijk Youtube kenteken videos, hier zou u eventueel ook andere video kunnen zien over kenteken houders. We hebben nog meer videos van alle andere soorten en merken producten die wij produceren. Wij proberen zo veel mogelijk videos op onze youtube pagina te zetten om onze klanten op de hoogte te houdern van onze producten. Wij zijn de enige in Europa die speciale houder producten op maat maken. Elke product word op een ambachtelijke manier met hand gemaakt. Daarnaast sturen wij onze houder binnen enkele werkdagen met UPS of andere transporteurs waar we contracten mee hebben.

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *