[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”][/siteorigin_widget]
 • Afbeelding Slide

  Kentekenplaathouder-uitstekend-model-slide • Afbeelding Slide

  uitstekend-kentekenplaathouder-modellen • Afbeelding Slide

  AMG kentekenplaathouder auto • Afbeelding Slide

  Luxe-kentekenplaathouders-met-persoonlijke-tekst • Afbeelding Slide

  Luxe-kentekenplaathouder-eigen-ontwerp • Afbeelding Slide

  eerste-in-nederland-kentekenplaathouder • Afbeelding Slide

  Luxe-kentekenplaathouderKentekenplaathouder

Kentekenplaathouder voor alle merken auto’s scooter en motor. Speciale kentekenhouder met eigen tekst volledig op eigen smaak. Kies eerst uw merk en kies uit vele soorten modellen kentekenhouders en ontwerp snel een nummerplaathouder. Plaathouder is op een eenvoudig snel en veilig te bestellen bij kentekenhouder.nl en eenvoudig te monteren aan uw voertuig. Geschikt voor alle Europese kentekenplaten.
Wilt u een nummerplaathouder die van de onderkant uitsteekt. Geef tijdens het bestellen aan dat je graag de kenteken houder uitstekend wilt hebben. U krijgt tijdens het bestellen een optie voor notitie toevoeging. Wij zullen uw plaathouder uitstekend maken. Heeft u wat anders toe te voegen met bijvoorbeeld kleur of tekst, geef dit ook aan in de notitie. kentekenhouder kost € 21.95 per stuk en € 39.50 voor 2 stuks als je hetzelfde design wilt aanschaffen. Bestellingen worden binnen 24uur verzonden en komt binnen 1 a 2 dagen bij je aan. Heeft u nog een andere logo van uwzelf en wilt u graag deze laten maken bij ons dan is dit ook mogelijk. De prijs blijft altijd hetzelfde.

Nummerplaathouder ontwerpen en bestellen?

Nummerplaathouder is geschikt voor Auto, scooter en motor bij ons kunt u keuze maken uit onze ruime assortment voor elke merk Auto, motor of scooter. Kies eerst uw merk, kies vervolgens een nummerplaathouder uit het gekozen merk assortiment. De kentekenhouder die u heeft gekozen kunt u ook voorzien van eigen tekst. Waneer u klikt op design from blank komt er een ontwerp app tevoorschijn met het gekozen nummerplaathouder. Hier kunt u uw tekst plaatsen en slepen naar de Zwarte onderkant van de kenteken. Wilt u deze plaathouder kopen zonder iets aan toe te voegen? dan kunt u gewoon de aantal stuks aangeven en in de winkelmand zetten. Al onze kentekenhouders zijn voorzien van bevestigingsplekken voor alle typen voertuigen. Het is makkelijk te monteren, plaats uw kentekenplaat klik deze vast.

Belgische plaathouder of Duitse kennzeichenhalter details

Belgische plaathouder of Duitse kennzeichenhalter word het ook wel genoemd in onze buurlanden. In totaal zijn er 3 formaten beschikbaar en dat is langwerpig, vierkant en klein formaat. Langwerpige nummerborden worden het vaakst gebruikt voor de autos. Sinds 2010 gebruiken alle Europese landen hetzelfde kenteken formaat.