Kentekenplaathouder bedrukken per stuk

Kentekenplaathouder bedrukken per stuk

Kentekenplaathouder kunnen per stuk bedrukt worden

Welkom op onze website, wilt u 1 van onze kentekenplaathouders met tekst speciale tekens of gewoon persoonlijk met je eigen tekst? U kunt een plaathouder kiezen uit onze ruime assortiment elke dag komen er nieuwe plaathouder modellen bij voor elk merk voertuig. Wij hanteren altijd hetzelfde prijs van 21.95 per stuk en voor een setje van 2 stuks krijgt u automatish korting van 10%. Dit houdt in dat u de de houders aan de voor en de achterkant van de auto kan monteren. Bestellingen kunnen geplaats worden vanaf 1 stuks, bent u van plan om een grotere order te plaatsen, vraag ons een offerte met aantallen per 10 of 100 stuks. Wij bieden altijd kwaliteit houders van zwart hoogglans kleur, heeft u intresse in onze houders? Voor onze nummerplaat houder bezoek bedrukte kentekenplaathouder in verschilllende merken auto s categorie.

Kentekenhouder.nl als merk

Onze webshop Kentekenhouder staat vooral bekend om haar unieke producten zoals houders en kussens voor alle auto merken. Hiernaast is kentekenhouder.nl ook bezig met het verbreden van klantenkring doormiddel ook kentekenhouders in alle andere landen aanbieden waar ze ook het zelfde afmeting gebruiken als Europa. Wij sturen ook producten naar alle andere landen die hetzelfde afmetingen gebruiken.

Naast het verkoop aan verschillende landen zijn wij ook bezig om onze klantenkring te verbreden door unieke en nieuwe modellen plaathouders te ontwerpen en aan te bieden.

Kentekenhouder onderscheid zich op de onderstaande berichten zoals

  • Gespecialiseerd in Auto nummerplaathoudersRuim assortiment van minimaal 300 ArtikelenAltijd voorzien van TUV/GS, CE en E/e certificaartenBeste kwaliteit voor de laagste prijs

Meest populairste producten in onze assortiment zijn:

Kentekenhouder beste optie voor uw houder

Een keurige assortiment van artikelen voor zowel bedrijven en particulier gebruik of voor iemand die graag als hobby aan zijn auto knutseld. Producten zijn van hoogwaardig kwaliteit en is niet zomaar breekbaar. Producten zijn uitgebreid getest en heeft haar nodige certificering en keurmerken. Kentekenhouder is voorraal bekend met haar brede assortiment voor zowel alle merken autos en universeel gebruik.

Kentekenhouder is de beste speciale plaathouder aanbieder in de Benelux

Kenteken houder biedt een compleet assortiment aan in plaathouder voor verschillende merken en modellen voertuigen. Een grote overzicht vind je in onze assortiment. Om een goede selectie te maken voor je zelf kun je natuurlijk de tijd nemen op onze website. Dagelijks worden en nieuwe producten aangeboden op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *