kentekenplaathouder

Kentekenplaathouder vernieuwen? tips en trucks!

Wanneer je denkt dat je auto helemaal klaar is naar je wens, met leuke velgen en bumper lip en meer accessoires. Als je van buitenaf naar je auto kijkt zie je toch dat er iets mist en dat er iets niet klopt. Je krijg het gevoel dat iets niet helemaal af is en dat blijkt dan uit de kentekenplaathouder! Met grote letters zie je dan dat een garage bedrijf of een APK keurstation je auto even op z’n zachts gezegd verpest! natuurlijk wil je hier iets aan doen. Vanuit onze website kun je meer informatie zien over wat er allemaal mogelijk is om een kentekenplaathouder en kentekenplaat vervangen.

Kentekenplaathouder ?

Of een reclamebord ? tegenwoordig is het zo dat wanneer je een auto aanschaft er automatisch een kentekenplaathouder met tekst er op zit. Dit betekent voor de eigenaar reclame rijden en voor de eigenaar van de kentekenplaathouder gratis reclame laten rijden. Doe je dus eigenlijk iets waar je achteraf helemaal niet mee eens bent? geef hier dan een eind aan en kies een leuke kentekenplaathouder uit voor je auto!

Letters wegkrijgen met een schuurspons?

Het is een hele lastige manier om met een schuurspons een nummerplaathouder schoon te krijgen. Er zijn verschillende manieren om dit weg te krijgen, sommige hebben een laagje verf die je met schuurspons wel weg kan krijgen maar dan houd je wel een lelijke vol gekraste houder over. Sommige zijn in gevreesd en dit kun je niet weghalen. Enige oplossing is meestal een plaathouder aanschaffen.

Pas op met je Auto lak!

Als je toch van plan bent om het te schuren dan mag je wel voorzichtig doen als je het op de voertuig gaat doen. Want het is dus wel zo dat je onherstelbare schade aan je achter bumper of achterklep van je auto mee schuurt. Er ontstaan heel makkelijk onzichtbare schade op de lak waarvan je achteraf veel spijt kan hebben! beste manier is dus dit van de auto af te doen en ergens anders verder gaan met het schuren.

Kentekenplaathouder chroom metallic

Ben je het zwarte plaathouder eigen helemaal zat. En vind je dat een chromen plaathouder mooier op je auto staat omdat je auto andere chromen delen heeft aan de autoraam strip of handvatten ? let wel op dat je bij een chromen plaathouder verschillende materialen kan tegenkomen zoals plastic chromen plaathouder, RVS plaathouder. Bij plastic chromen plaathouder kan het zo zijn dat het chromen kleur eraf kan bladeren, en sommige plaathouders kunnen door de water of regenwater roesten. Hierbij is de onderhoud dus erg belangrijk je kunt beter een goed kwaliteit plaathouder aanschaffen die geen verf afbladert en niet roest.

Strakke plaathouder of wat speels

Ben je een serieus iemand en wil je eigenlijk helemaal geen tekst of kleur op de houder hebben? dan kun je beste een plaathouder laten maken zonder rand. Zonder een plaathouder kun je een kenteken moeilijk monteren. Het is wel zo dat je eerst een plaathouder op de auto kunt monteren en dan de platen erop vastmaken. Wanneer je een plaathouder zonder rand op de auto monteert met een zelf borende Parker kun je de platen zelf erin klikken zonder dat je gaten in de platen zelf boort.

Het kan zo zijn dat wanneer je schroefjes in de plaathouder boort dat dit op den duur problemen gaat veroorzaken tijdens APK keuringen. Het is soms zo dat bijvoorbeeld soms een cijfer 3 op een 8 kan lijken als je een zwarte schroef voor de nummer 3 zet. Dit zorgt voor verwarring. Het lijkt erop dat je platen dan op een andere nummer lijkt. Het kan tot zover gaan dat je misbruikt maakt van je auto platen.

Kentekendiefstal tegengaan

Hoe kun je ervoor zorgen dat je kentekens niet gestolen worden. Je kunt eigenlijk diefstal niet 100% tegengaan maar je kan de dief wel moeilijker maken. Enige oplossing is dat je de platen vast kan maken met propnagels. Dit zorgt ervoor dat de propnagel dwars door je platen heen gaan en in de bumper vast komen te zitten. Wanneer je dit wilt loshalen en aan de rand van de kenteken gaat trekken, zorgt ervoor dat je kentekenplaten kapot worden getrokken. Enige manier is hierbij speciale materialen gebruiken op een propnagel op een normale manier los te halen. En dit heeft niet iedereen in bezit.

Wees alert op je eigen plaathouder

Is het zo dat je een plaathouder hebt die je zelf achteraf hebt gemonteerd en je gaat toch naar de  garage voor onderhoud? geef aan dat je geen nieuwe plaathouder wilt hebben. Ongeacht zullen ze je plaathouder demonteren en weer een garage houder monteren. Maar als je hier alert op bent en dit laat blijken is het zo dat ze zonder toestemming niet de plaathouders kunnen demonteren.

Meest gestelde vragen voor kentekenplaten aanschaffen volgen hieronder

Wilt u graag uw kentekenplaat vervangen ?

Heeft u een oude kentekenplaat ?

Gebruikt u op dit moment oldtimer kentekenplaten ?

Bent u toe aan luxe kentekenplaten of standaard nederlandse kentekenplaten ?

Heeft u beschadigde kentekenplaten ?

Hoe kom ik aan witte kentekenplaten ?

U wilt graag gestolen kentekenplaten opgeven ?

voor alle producten bezoek onze webshop als u toe bent aan nieuwe kentekenplaten bezoek dan de website van RDW. Kentekenplaten kunt u bestellen bij rdw erkende fabrikanten of terwijl erkende kentekenplaatfabrikant. Om nieuwe kentekenplaat geperst te ontvangen dient u mee te nemen uw kentekenbewijs die is voorzien van een duplicaatcode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *