Toont alle 7 resultaten


Alfa romeo kentekenplaathouder kopen?

Heeft u een Alfa romeo en u wilt uw huidige houder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Alfa romeo plaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Alfa romeo kentekenplaathouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Alfa romeo kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop webshop kunt u de kleur kiezen, Vind u deze kentekenplaathouder mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard kentekenplaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een kentekenplaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ”design from blank”. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Kentekenplaathouder Chroom

Chromen kentekenplaathouder is niet altijd goed voor gebruik want Chroom word gemaakt van ijzer of aluminium. Wanneer de chromen kentekenplaathouder is kan het zo zijn dat de ijzere versie hiervan binnen korte termijn roest. Als een kentekenhouder roest is dit niet heel erg mooi om te zien want het lijkt alsof uw auto ook is verroest. Regenwater zorgt ervoor dat de roest sneller uitbreid en dit wilt u natuurlijk voorkomen. Op onze website is het niet mogelijk om voor chroom houder tekst aan toe te voegen. Daarom is het verstandig om een plastic nummerbordhouder te bestellen.

Alfa romeo

Alfa Romeo is een Italiaanse autofabrikant opgericht in 1910. Het bedrijf produceert luxe en sportieve auto's en heeft een reputatie voor het produceren van kwaliteitsvoertuigen. Alfa Romeo heeft een rijk race-erfgoed en is door de jaren heen betrokken geweest bij Formule 1, World Sportscar Championship en toerwagenraces. Enkele van zijn populaire modellen zijn de Alfa Romeo Giulia, Alfa Romeo Stelvio en Alfa Romeo 4C.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?