Enig resultaat


Bentley kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, wij produceren op maar uw Bentley kentekenplaathouder. Heeft u een Bentley en u wilt uw huidige nummerplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Bentley plaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Bentley kentekenbordhouder zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Bentley kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur plaathouder kiezen, we hebben geen chromen kentekenplaathouder vind u deze houder mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerplaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een houder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisch een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Bentley

Bentley is een luxe automerk gevestigd in Engeland dat gespecialiseerd is in het produceren van high-performance auto's. Het bedrijf werd in 1919 opgericht door W.O. Bentley, en staat sindsdien bekend om zijn premium voertuigen, die zowel stijlvol als krachtig zijn. Enkele van de meest populaire Bentley-modellen zijn de Continental GT, de Flying Spur en de Bentayga SUV. Bentley-auto's zijn populair onder de rijken en beschikken vaak over geavanceerde technologie, op maat gemaakte interieurs en hoogwaardige materialen.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?