Enige resultaat

Cadillac kentekenplaathouder kopen?
Cadillac kentekenplaathouder. Heeft u een Cadillac en u wilt uw huidige kentekenplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Cadillac kentekenplaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Cadillac kentekenplaathouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Cadillac kentekenplaathouder bestellen?

Cadillac kentekenplaathouder. Kies de kleur kentekenplaathouder, Vind u deze kentekenplaathouder mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard kentekenplaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een kentekenplaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ”design from blank”. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Kentekenplaathouder vervangen

Kentekenplaathouder vervangen is heel makkelijk. Allereerst zou u de kenteken van de auto kunnen demonteren. Meestal zitten hier schroeven op of het kan ook anders zijn bevestigd. Ziet u schroeven in de kentekenborden schroef deze dan los. Ziet u een andere bevestigings materiaal dan kunt u dat ook loswrikken. Nadat u de kenteken van de auto heeft gedemonteerd ziet u dat de Nummerplaathouder op de auto is bevestigd als het goed is ziet u hier ook 2 of meer schroefjes dit kun je dan ook loschroeven en uw nieuwe kentekenplaathouder erop zetten.
Waardering 5.00 uit 5
 21.95