Alle 7 resultaten

Chevrolet kentekenplaathouder kopen?

Heeft u een Chevrolet en u wilt uw huidige kentekenplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Chevrolet kentekenplaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Chevrolet kentekenplaathouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Chevrolet kentekenplaathouder bestellen?

Kies de kleur kentekenplaathouder, Vind u deze kentekenplaathouder mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard kentekenplaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een kentekenplaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ”design from blank”. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Kentekenplaathouder monteren

Wanneer u de oude kentekenplaat en de kentekenplaathouder heeft gedemonteerd kunt u de nieuwe kentekenplaathouder op uw auto demonteren. Bij sommige autos word de kentekenplaathouder op de achterklep of op de bumper gemonteerd. Wanneer de kentekenplaathouder op de achterklep word gemonteerd zitten er meestal vanaf fabriek al montage gaten in. Heeft u een Auto waar de kenteken op de bumper zit. Dan kunt u rustig de oude gaatjes gebruiken of makkelijk een nieuwe gaatje maken voor de bevestiging.
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
Waardering 5.00 uit 5
 21.95