Toont alle 9 resultaten


Chevrolet kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Chevrolet en u wilt uw huidige kentekenplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Chevrolet nummerbord houder modellen voor uw voertuig. Alle Chevrolet plaathouder zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Chevrolet kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur kentekenhouder kiezen, Vind u deze nummerplaathouder mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard plaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerbordhouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Kentekenplaathouder monteren

Wanneer u de oude kentekenplaat en de nummerplaat houder auto heeft gedemonteerd kunt u de nieuwe plaathouder op uw auto demonteren. Bij sommige autos word de kenteken houder op de achterklep of op de bumper gemonteerd. Wanneer de houder op de achterklep word gemonteerd zitten er meestal vanaf fabriek al montage gaten in. Heeft u een Auto waar de kenteken op de bumper zit. Dan kunt u rustig de oude gaatjes gebruiken of makkelijk een nieuwe gaatje maken voor de bevestiging. Chromen kentekenplaathouder.

Chevrolet

Chevrolet is een Amerikaanse autodivisie van het bedrijf General Motors (GM) dat een reeks voertuigen ontwerpt en produceert, waaronder auto's, vrachtwagens, SUV's en bedrijfsvoertuigen. Het merk werd in 1911 opgericht door de Zwitserse autocoureur Louis Chevrolet en GM-oprichter William C. Durant. Chevrolet heeft in de loop der jaren veel opmerkelijke modellen geproduceerd, waaronder de Corvette-sportwagen, de Silverado-pick-up en de Camaro-muscle car. Chevrolet is sterk vertegenwoordigd in Noord-Amerika en heeft zich wereldwijd uitgebreid, met voertuigen die beschikbaar zijn in landen over de hele wereld.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?