Toont alle 2 resultaten


Chrysler kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Chrysler uw huidige kentekenplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Chrysler nummerplaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Chrysler plaathouder zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Chrysler kentekenplaathouder bestellen?

Kies op onze webshop de kleur plaathouders, Vind u deze kentekenhouders mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerplaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerplaathouders hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Kentekenplaathouder met tekst

nummerbordhouder met tekst kun je op meerdere manieren doen. Het kan zo zijn dat de nummerbord houders met tekst met verf word gemaakt. nummerbord houder met tekst kan met een sticker geplakt worden. Of plaathouder met tekst kan je als plastic uitsnijden. De meeste luxe manier van tekst op houder is de laatste manier. Dit is de nieuwste en de laatste manier voor plaathouders. Hierbij word uw kenteken plaat houder persoonlijker voor uw auto. Elke auto heeft 2 kentekens waaraan u deze kunt bevestigen aan de plaathouder. Dit is altijd al zo geweest en om dit zo persoonlijk mogelijk te houden kunt u hier een nummerplaathouder bestellen geheel naar eigen smaak. Chromen kentekenplaathouder.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?