Alle 6 resultaten

Citroen kentekenplaathouder kopen?
Heeft u een Citroen en u wilt uw huidige kentekenplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Citroen kentekenplaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Citroen kentekenplaathouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.
Citroen kentekenplaathouder bestellen?
Kies de kleur kentekenplaathouder, Vind u deze kentekenplaathouder mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard kentekenplaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een kentekenplaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ”design from blank”. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.
Kentekenplaathouder bedrukken?
Wilt u een kentekenplaathouder laten bedrukken? meestal is de kentekenplaathouder bedrukken voor bedrijven dit word met name gedaan voor garagebedrijven of grote bedrijven meer veel auto’s. Voor persoonlijke kentekenplaathouder is de kentekenplaathouder bedrukken niet geschikt want je kunt je bestelling niet per stuk doen.
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
Waardering 5.00 uit 5
 21.95