Enig resultaat


Continental kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Continental en u wilt uw huidige kentekenplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Continental nummerplaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Continental plaathouder zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Continental kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw kentekenbordhouder kiezen, Vind u deze kentekenhouder of chromen kentekenplaathouder mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard kentekenhouders bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een plaathouders hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Continental

Continental is een Duitse bandenfabrikant die opgericht is in 1871. Het bedrijf produceert niet alleen banden voor auto's, maar ook banden voor fietsen, bestelwagens, trucks en motorfietsen. Continental banden worden beschouwd als hoogwaardige banden en worden vaak gebruikt bij premium automerken zoals Audi, BMW en Mercedes-Benz. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrische en zelfrijdende auto's en is actief betrokken bij onderzoeksprojecten om nieuwe technologie in de autosector te ontwikkelen.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?