Enig resultaat


Corvette kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Corvette en u wilt uw huidige kentekenplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Corvette kentekenhouder modellen voor uw voertuig. Alle Corvette kentekenhouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Corvette kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze nummerplaathouders mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard plaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een plaathouders hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Kentekenplaathouder met bedrijfsnaam

nummerbordhouder met bedrijfsnaam is mogelijk. Onze prijsklasse word gebasseerd op de aantallen in uw order. De prijs blijft hetzelfde tot 10 nummerbordhouders . Wanneer u meer dan 10 kentekenplaathouders wilt bestellen kunnen wij een speciaal bedrag voor u maken. Dit betekent ook dat de bezorgkosten van de nummerbord houder hetzelfde kan blijven.

Corvette

"Corvette" is een term die gewoonlijk wordt gebruikt om te verwijzen naar een type klein, snel oorlogsschip of marineschip. De exacte specificaties van een Corvette kunnen per marine verschillen, maar over het algemeen zijn ze kleiner dan een fregat en groter dan een patrouilleboot. Korvetten zijn doorgaans ontworpen voor kustpatrouilles en -bewaking, maar ook voor de begeleiding van grotere marineschepen of maritieme middelen zoals konvooien. Naast hun militaire gebruik, wordt de term "korvet" ook gebruikt om een ​​type high-performance sportwagen te beschrijven, met name die geproduceerd door de Chevrolet-divisie van General Motors. Corvette-sportwagens worden al meer dan 60 jaar geproduceerd en staan ​​bekend om hun iconische design en krachtige motoren.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?