Toont alle 2 resultaten


DAF kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een DAF en u wilt uw huidige kentekenplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel DAF nummerplaathouder modellen voor uw voertuig. Alle DAF plaathouder zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

DAF kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze nummerplaathouder of chromen kentekenplaathouder mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerbord houders bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerbordhouders hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

DAF

DAF is een Nederlands autobedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van bedrijfsvoertuigen, waaronder vrachtwagens en bussen. Het bedrijf is opgericht in 1928 en heeft zijn hoofdkantoor in Eindhoven, Nederland. DAF staat bekend om zijn hoogwaardige trucks die bekend staan ​​om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en lage bedrijfskosten. Het bedrijf maakt deel uit van de PACCAR Group, een van de grootste fabrikanten van zware trucks ter wereld. Naast de productie van vrachtwagens en bussen biedt DAF ook een scala aan diensten, waaronder financiering, reparatie en onderhoud, en opleidingsprogramma's voor chauffeurs.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?