Toont alle 4 resultaten


Daihatsu kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Daihatsu uw huidige kentekenplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Daihatsu nummerplaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Daihatsu nummerplaathouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Daihatsu kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard kentekenhouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een kentekenplaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Kentekenplaathouder met tekst

Nummerbord houder met tekst kun je op meerdere manieren doen. Het kan zo zijn dat de plaathouders met tekst met verf word gemaakt. nummerplaathouders met tekst kan met een sticker geplakt worden. Of kentekenhouders met tekst kan je als plastic uitsnijden. De meeste luxe manier van tekst op plaathouder is de laatste manier. Dit is de nieuwste en de laatste manier voor nummerbordhouder. Hierbij word uw kentekenhouder persoonlijker voor uw auto. Elke auto heeft 2 kentekens waaraan u deze kunt bevestigen aan de plaathouder. Dit is altijd al zo geweest en om dit zo persoonlijk mogelijk te houden kunt u hier een nummerplaathouder bestellen geheel naar eigen smaak.

Daihatsu

Daihatsu is een Japanse autofabrikant die in 1907 werd opgericht als Hatsudoki Seizo Co., Ltd. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Ikeda, Osaka, Japan. Daihatsu staat bekend om het produceren van compacte auto's en terreinwagens. Het bedrijf heeft een reeks modellen, waaronder de Sirion, Terios en Mira. In 2016 werd Daihatsu een volledige dochteronderneming van Toyota Motor Corporation, dat sinds de jaren zestig een meerderheidsbelang in het bedrijf heeft. Daihatsu blijft onder de paraplu van Toyota unieke modellen voor de Japanse markt produceren, terwijl het ook een aantal van zijn voertuigen in het buitenland verkoopt. Daihatsu staat bekend om het produceren van zuinige voertuigen die populair zijn in Japan en andere landen met hoge gasprijzen. Het bedrijf heeft een sterke focus op kleine en lichtgewicht auto's en hun nadruk op efficiëntie heeft hen geholpen een leider te worden op de wereldwijde markt voor kleine auto's.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?