Toont alle 7 resultaten


Ferrari kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Ferrari en u wilt uw huidige nummerplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Ferrari nummerplaat houder modellen voor uw voertuig. Alle Ferrari kentekenplaathouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Ferrari kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerbordhouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een plaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Ferrari kentekenplaathouder maken?

Ferrari is uiterst unieke auto waarbij het ook heel erg belangrijk is om een goed kentekenhouder te monteren. Kies een leuke Ferrarie kentekenhouders uit. zit deze er niet tussen laat het ons weten dan kunnen we een leuke plaathouders voor uw ontwerpen om dit zsm voor u klaar te maken.

Ferrari

Ferrari is een Italiaanse fabrikant van luxe sportwagens gevestigd in Maranello, Italië. Het bedrijf werd in 1939 opgericht door Enzo Ferrari en zijn auto's staan ​​bekend om hun strakke design en superieure prestaties. Ferrari produceert een reeks modellen, waaronder de F8 Tributo, de 812 Superfast, de SF90 Stradale en de Portofino M. Het bedrijf is ook nauw betrokken bij de autosport en heeft talloze kampioenschappen in de Formule 1 gewonnen. Ferrari staat symbool voor prestige en exclusiviteit en zijn auto's zijn gewild bij liefhebbers en verzamelaars over de hele wereld.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?