Alle 4 resultaten

Ferrari kentekenplaathouder kopen?

Heeft u een Ferrari en u wilt uw huidige kentekenplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Ferrari kentekenplaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Ferrari kentekenplaathouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Ferrari kentekenplaathouder bestellen?

Kies de kleur kentekenplaathouder, Vind u deze kentekenplaathouder mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard kentekenplaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een kentekenplaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ”design from blank”. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Ferrari kentekenplaathouder maken?

Ferrari is uiterst unieke auto waarbij het ook heel erg belangrijk is om een goed kentekenplaathouder te monteren. Kies een leuke Ferrarie kentekenplaathouder uit. zit deze er niet tussen laat het ons weten dan kunnen we een leuke kentekenplaathouder voor uw ontwerpen om dit zsm voor u klaar te maken.
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
Waardering 5.00 uit 5
 21.95