Alle 7 resultaten

Fiat kentekenplaathouder kopen?

Heeft u een Fiat en u wilt uw huidige kentekenplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Fiat kentekenplaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Fiat kentekenplaathouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Fiat kentekenplaathouder bestellen?

Kies de kleur kentekenplaathouder, Vind u deze kentekenplaathouder mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard kentekenplaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een kentekenplaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ”design from blank”. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Clipper kentekenplaathouder

Onze clipper kentekenplaathouders zijn geschikt voor alle EU kentekens. Wanneer een kentekenplaathouder word gemonteerd op de voertuig is het heel erg belangrijk om de kenteken niet kwijt te raken. De nieuwe clipper kentekenplaathouder systeem zorgt ervoor dat de kenteken niet met schroefjes word gemonteerd maar met Clipper systeem. Clipper kentekenplaathouder systeem zorgt ervoor dat de kenteken op de kentekenplaathouder vast word bevestigd dat betekent dat de kenteken vast aan de auto zit maar dan zonder schroefjes. Het is bijna niet mogelijk om de kenteken kwijt te raken. 
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
Waardering 5.00 uit 5
 21.95