help with law coursework by UWriterPRO Fiat Kentekenplaathouder, nummerplaathouder - Kentekenhouder

Toont alle 10 resultaten


Fiat kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Fiat en u wilt uw huidige kenteken plaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Fiat nummerbord houder modellen voor uw voertuig. Alle Fiat plaathouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Fiat kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerplaathouders bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een kentekenhouders hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Clipper kentekenplaathouder

Onze clipper kentekenhouder zijn geschikt voor alle EU kentekens. Wanneer een plaathouder word gemonteerd op de voertuig is het heel erg belangrijk om de kenteken niet kwijt te raken. De nieuwe clipper nummerbordhouder systeem zorgt ervoor dat de kenteken niet met schroefjes word gemonteerd maar met Clipper systeem. Clipper nummerplaat houders systeem zorgt ervoor dat de kenteken op de nummerplaat houder vast word bevestigd dat betekent dat de kenteken vast aan de auto zit maar dan zonder schroefjes. Het is bijna niet mogelijk om de kenteken kwijt te raken.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?