Toont alle 22 resultaten


Ford kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Ford en u wilt uw huidige nummerplaat houder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Ford nummerplaat houders modellen voor uw voertuig. Alle Ford nummerbordhouder zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Ford kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard plaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een kentekenhouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan. Ford is een Amerikaanse multinationale autofabrikant, opgericht door Henry Ford in 1903. Ford, met hoofdkantoor in Dearborn, Michigan, produceert een breed scala aan voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, SUV's en bedrijfsvoertuigen. Enkele van de beroemde modellen van Ford zijn de Mustang, de F-150 en de Explorer.

Ford

Door de jaren heen heeft Ford zich gevestigd als een van de grootste en meest herkenbare autofabrikanten ter wereld, met fabrieken en verkoopkanalen in tal van landen. Het bedrijf is ook betrokken geweest bij innovatieve initiatieven zoals de ontwikkeling van elektrische en autonome voertuigen, en werkt samen met andere bedrijven om geavanceerde technologieën in hun voertuigen te onderzoeken en te implementeren. Voor youtube video van Ford bezoek ons Youtube kanaal Ford kentekenhouders, ford kennzeichenhalter, ford kentekenhouder.nl
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?