Toont alle 3 resultaten


Hummer kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Hummer en u wilt uw huidige nummerplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Hummer nummerplaat houder modellen voor uw voertuig. Alle Hummer nummerplaat houders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Hummer kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerbordhouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een plaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Hummer

Hummer is een merk van grote, robuuste SUV's en vrachtwagens die oorspronkelijk door het Amerikaanse leger werden gebruikt. Het merk werd later overgenomen door General Motors en de productie van civiele modellen begon in 1992. Hummers staan ​​bekend om hun krachtige motoren, grote bodemvrijheid en offroad-capaciteiten. Het meest iconische Hummer-model is de H1, die werd geproduceerd van 1992 tot 2006. De H1 is een civiele versie van de Humvee, het militaire voertuig waarop het merk Hummer is gebaseerd. De H2 en H3 werden later geïntroduceerd als kleinere, meer betaalbare modellen. General Motors kondigde echter in 2010 aan dat het stopte met het merk Hummer vanwege dalende verkopen en zorgen over het brandstofverbruik. Hummers worden vaak geassocieerd met hun grote formaat en imposante aanwezigheid op de weg. Ze zijn het onderwerp van controverse geweest vanwege hun lage brandstofverbruik en de waargenomen negatieve impact op het milieu. Desalniettemin blijven Hummers populair bij sommige consumenten die waarde hechten aan hun unieke stijl en mogelijkheden.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?