Toont alle 6 resultaten


Jeep kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Jeep en u wilt uw huidige nummerplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Jeep nummerplaat houder modellen voor uw voertuig. Alle Jeep nummerplaat houders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Jeep kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard plaathouders bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerbord houder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Jeep

Jeep is een Amerikaans automerk dat gespecialiseerd is in terreinwagens. Het bedrijf werd opgericht in 1943 en produceerde de eerste Jeep-voertuigen voor gebruik door het leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tegenwoordig produceert Jeep een reeks SUV's en terreinwagens die over de hele wereld populair zijn. Enkele van de meest populaire Jeep-modellen zijn de Wrangler, Cherokee en Grand Cherokee. Jeep-voertuigen staan ​​bekend om hun robuuste ontwerp, hoge prestaties en terreincapaciteiten, waardoor ze een populaire keuze zijn voor avontuurlijke bestuurders.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?