Toont alle 16 resultaten


Kia kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Kia en u wilt uw huidige plaathouders vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Kia nummerplaathouders modellen voor uw voertuig. Alle Kia kentekenhouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Kia kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard kentekenplaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerbord houder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

KIA

KIA is een Zuid-Koreaanse autofabrikant die een breed scala aan voertuigen produceert, waaronder auto's, SUV's en minibusjes. Het bedrijf werd opgericht in 1944 en de naam is een acroniem voor 'Korea Industry of Automobile'. KIA maakt momenteel deel uit van de Hyundai Motor Group en is wereldwijd een populair merk geworden in de auto-industrie. Enkele van de populaire KIA-modellen zijn de Optima, Sportage, Sorento, Forte en Soul. KIA staat ook bekend om zijn milieuvriendelijke voertuigen, waaronder hybride en elektrische modellen.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?