Toont 1 resultaat

Lamborghini kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Lamborghini uw huidige nummerplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Lamborghini nummerplaat houder modellen voor uw voertuig. Alle Lamborghini nummerplaat houders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Lamborghini kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerbordhouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een plaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ”design from blank”. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Kentekenplaathouder met tekst

kentekenhouder met tekst kun je op meerdere manieren doen. Het kan zo zijn dat de kentekenhouders met tekst met verf word gemaakt. nummerplaathouders met tekst kan met een sticker geplakt worden. Of plaathouders met tekst kan je als plastic uitsnijden. De meeste luxe manier van tekst op nummerbord houder is de laatste manier. Dit is de nieuwste en de laatste manier voor kentekenplaathouders. Hierbij word uw nummerplaathouder persoonlijker voor uw auto. Elke auto heeft 2 kentekens waaraan u deze kunt bevestigen aan de plaathouder. Dit is altijd al zo geweest en om dit zo persoonlijk mogelijk te houden kunt u hier een nummerplaathouder bestellen geheel naar eigen smaak.

 14.95