Toont alle 3 resultaten


Lexus kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Lexus en u wilt uw huidige nummerplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Lexus nummerbord houder modellen voor uw voertuig. Alle Lexus plaathouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Lexus kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerplaathouders bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een kentekenhouders hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Lexus

Lexus is een luxe automerk dat eigendom is van de Japanse autofabrikant Toyota Motor Corporation. Het merk Lexus werd voor het eerst geïntroduceerd in 1989 en diende aanvankelijk als Toyota's wens om een ​​luxe automerk van wereldklasse te creëren. Lexus-voertuigen staan ​​bekend om hun hoge kwaliteit, aandacht voor detail en geavanceerde technologie. Momenteel biedt Lexus een volledig assortiment luxe voertuigen, waaronder sedans, SUV's en coupés, met populaire modellen zoals de Lexus LS, ES, GS, RX en NX. Lexus is ook toonaangevend geweest op het gebied van hybride technologie en biedt hybride versies van veel van zijn modellen.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?