Enig resultaat


Mclaren kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Mclaren en u wilt uw huidige nummerplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Mclaren nummerplaat houder modellen voor uw voertuig. Alle Mclaren nummerplaat houders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Mclaren kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard plaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerbordhouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

McLaren

McLaren is een Britse autofabrikant die gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige sportwagens en racewagens. Het bedrijf werd in 1963 opgericht door Bruce McLaren en heeft zijn hoofdkantoor in Woking, Surrey, Engeland. Naast het bouwen van sport- en racewagens, exploiteert McLaren ook een Formule 1-raceteam. Tot de beroemdste sportwagens van het bedrijf behoren de McLaren F1, de McLaren P1 en de McLaren 720S. McLaren heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor zijn uitmuntende techniek en ontwerp en blijft een leider in de auto-industrie.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?