Toont alle 5 resultaten


Mini kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Mini en u wilt uw huidige plaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Mini nummerbordhouder modellen voor uw voertuig. Alle Mini nummerplaat houders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Mini kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerplaat houder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerplaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Mini

Mini is een automerk dat oorspronkelijk werd gelanceerd in 1959 door de British Motor Corporation (BMC). Het was ontworpen als een kleine, efficiënte auto die betaalbaar was voor de massamarkt. Sinds de oprichting heeft Mini verschillende eigenaren gehad, waaronder Rover Group en BMW. Het nieuwe Mini, dat werd geïntroduceerd door BMW in 2000, is een modern herontwerp van de klassieke originele Mini. Het bedrijf heeft diverse modellen geproduceerd, waaronder de populaire MINI Cooper en de uitgebreide Mini Countryman. De Mini wordt algemeen beschouwd als een krachtige en toch wendbare auto, waarbij het merk wordt geassocieerd met prestatie, stijl en kwaliteit. Naarmate het merk blijft groeien, gaat Mini steeds meer elektrische auto's produceren, waaronder de MINI Electric en de MINI Cooper SE Countryman ALL4 Plug-in Hybride. Voor youtube video van Mini bezoek ons Youtube kanaal Mini kentekenplaat houder, mini kennzeichenhalter, Mini kentekenhouder.nl
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?