Toont alle 3 resultaten

Motor kentekenplaathouder

Yamaha motor kentekenplaathouder

 89.00

Motor kentekenplaathouder, plaathouders motor, plaathouder motor, kentekenhouder motor

Onze nummerplaathouder is een houder die bevestigd is aan de achterzijde van de motor. De kentekenplaat van de motor mag bevestigd worden met een houder. Meestal is dit een nummerplaathouder van een bedrijf of dealer van de huidige motor. Zo maak je dus eigenlijk reclame voor andere bedrijven zonder dat je in de gaten hebt dat je dit doet.

Motor nummerplaathouder vervangen?

Wanneer zou je een motor nummerplaat houder willen vervangen. Je kunt het veranderen voor als je huidige plaathouder stuk is en niet meer bruikbaar is. Of je kunt een plaathouder vervangen voor als je gewoon je plaathouder wat persoonlijker wilt maken. Met bijvoorbeeld je merk motor naam of andere tekst en tekens. Kies uit onze ruime assortiment naar een leuke motor nummerbordhouder.

Motor plaathouder demontage?

Om een plaathouder te monteren zou je eerst je huige kenteken en plaathouder zouden moeten demonteren. Meestal zit je plaathouder vast met schroefjes je kunt deze losschroeven met een schroevendraaier of een accuboormachine. Het is makkelijker om met een accuboormachine los te schroeven dit geeft minder inspanning.

Motor kentekenhouder montage?

Motor kentekenhouder montage, houder van ons is een plaathouder van kunstof. Maar wat onze houder zo speciaal maakt is het motor nummerbordhouder met tekst of tekens aan de onderzijde. De nieuwe moderne nummerbordhouders is een plaathouder speciaal voor de motor eigenaar zelf. Je kunt namelijk je eigen plaathouder online ontwerpen.

Motor kentekenhouder ontwerpen?

Motor nummerplaathouders wat bij onze webshop kentekenhouder.nl verkrijgbaar zijn kunnen van de onderkant ook een stukje uitsteken. Dit is de nieuwste design die je niet vaak tegenkomt. Bekijk op onze webshop nieuwe videos om de nieuwe motor plaathouders te zien. Zit de plaathouder er niet tussen wat je graag had gewilt? Laat het ons weten op onze webshop zodat wij u zo goed mogelijk verder kunnen helpen. Wij maken namelijk steeds nieuwe producten om deze aan onze website toe te voegen. We bieden op het moment geen chromen kentekenplaathouder.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?