Toont alle 12 resultaten


Nissan kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Nissan en u wilt uw huidige plaathouders vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Nissan nummerbord houder modellen voor uw voertuig. Alle Nissan nummerplaat houders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Nissan kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerplaat houder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerplaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Nissan

Nissan is een Japans automerk dat wereldwijd actief is. Het bedrijf is opgericht in 1933 en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke speler in de auto-industrie. Nissan biedt een breed scala aan voertuigen, waaronder personenauto's, bedrijfsvoertuigen, SUV's, terreinwagens en elektrische voertuigen. Enkele populaire modellen van Nissan zijn onder andere de Nissan Altima, de Nissan Maxima, de Nissan Sentra, de Nissan Rogue en de Nissan Pathfinder. Nissan heeft ook een sterke aanwezigheid in de motorsport, met name in de Japanse Super GT-serie en in de 24 uur van Le Mans. Nissan heeft in de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in elektrische voertuigen en heeft de Nissan Leaf geïntroduceerd, een van de eerste volledig elektrische voertuigen op de markt. Het bedrijf blijft zich inzetten voor duurzaamheid en innovatie in de auto-industrie.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?