Toont alle 20 resultaten


Peugeot kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Peugeot en u wilt uw huidige kentekenhouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Peugeot kentekenhouders modellen voor uw voertuig. Alle Peugeot nummerplaathouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Peugeot kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard plaathouders bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerbord houder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Peugeot

Peugeot is a Franse autofabrikant die in 1810 werd opgericht als een koffiemolen- en fietsproducent. Het bedrijf richtte zich al snel op de productie van auto's en werd een van de belangrijkste spelers in de Europese auto-industrie. Vandaag de dag biedt Peugeot een breed scala aan auto's, van compacte stadsauto's tot luxe sedans en SUV's. Het bedrijf is ook betrokken bij motorsport en heeft een aantal belangrijke rally's en races gewonnen. Enkele populaire modellen van Peugeot zijn de 208, 308, 3008 en 5008.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?