Enig resultaat


Pontiac kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Pontiac en u wilt uw huidige nummerbordhouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Pontiac plaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Pontiac kentekenhouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Pontiac kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerplaathouders bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een plaathouders hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Pontiac

Pontiac was een Amerikaans automerk dat van 1926 tot 2010 bestond. Het merk was eigendom van het moederbedrijf General Motors (GM) en werd voornamelijk verkocht in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Pontiac produceerde voornamelijk sportieve auto's en was een symbool voor de Amerikaanse auto-industrie in de jaren '60 en '70. Enkele van de meest iconische modellen van Pontiac waren onder meer de Pontiac GTO, Firebird en Trans Am. Het merk had ook een sterke aanwezigheid in de NASCAR en won verschillende kampioenschappen tijdens de jaren '80 en '90. De productie van Pontiac werd echter beëindigd in 2010 als onderdeel van General Motors' reorganisatie na de economische crisis van 2008 en 2009. Het merk werd stopgezet omdat GM zich wilde concentreren op zijn winstgevendste merken. Tegenwoordig worden er geen nieuwe Pontiac-auto's meer geproduceerd, maar er zijn nog wel veel klassieke Pontiac-modellen op de markt te vinden waar verzamelaars nog steeds gek op zijn.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?