Toont alle 5 resultaten


Range Rover kentekenplaathouder kopen?

Range Rover plaathouders passend voor alle modellen Range Rover. Welkom op onze website, heeft u een auto maar nog geen mooie nummerplaathouders. Klik op kentekenhouders en kies vervolgens het merk auto. Pagina kentekenhouder beidt veel modellen in onze assortiment. Wilt u graag zelf een plaathouder met eigen tekst of log hebben? Dan bent u bij deze op het juiste adres. Kies eerst een van onze Range Rover nummerbordhouder model.

Range Rover kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerplaat houders bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerbord houder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Land Rover

Land Rover is een Brits merk van auto's met vierwielaandrijving, die bekend staan ​​om hun offroad-capaciteiten en robuuste ontwerp. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht in 1948 door Rover en werd later in 1978 zijn eigen bedrijf, Land Rover. Land Rover biedt een scala aan voertuigen, waaronder de populaire modellen Range Rover en Land Rover Defender. In 2020 lanceerde Land Rover de nieuwe Land Rover Defender 110, een moderne update van het klassieke Defender-model. Het bedrijf biedt ook luxe SUV's aan, zoals de modellen Range Rover en Range Rover Sport. Land Rover-voertuigen worden in meer dan 140 landen verkocht en staan ​​bekend om hun duurzaamheid en veelzijdigheid.

Range Rover

Range Rover is een luxe SUV-merk dat eigendom is van de Britse autofabrikant Jaguar Land Rover. Het eerste Range Rover-model werd geïntroduceerd in 1970 en sindsdien is het merk bekend geworden om zijn high-end, ruime en offroad-geschikte voertuigen. In de loop der jaren zijn er verschillende modellen van de Range Rover verschenen, waaronder de Range Rover Classic, Range Rover P38a, Range Rover L322 en het huidige model, de Range Rover L405. De Range Rover is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen met verschillende kenmerken en motoropties, en staat bekend om zijn stijlvolle design en geavanceerde technologie, zoals het Terrain Response-systeem, dat de instellingen van het voertuig aanpast aan verschillende rijomstandigheden. Range Rover-voertuigen zijn ontworpen om luxueus en comfortabel te zijn, met geavanceerde functies zoals lederen stoelen, panoramische zonnedaken en ultramoderne entertainmentsystemen. Het merk staat ook bekend om zijn krachtige motoren, met opties variërend van V6- en V8-benzinemotoren tot dieselmotoren en zelfs hybride opties. Al met al is de Range Rover een premium SUV die een mix biedt van luxe, terreincapaciteiten en geavanceerde technologie.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?