Toont alle 10 resultaten


Renault kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Renault en u wilt uw huidige kentekenhouders vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Renault nummerplaathouders modellen voor uw voertuig. Alle Renault plaathouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Renault kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerbord houder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerplaat houder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Renault

Renault is een Frans automerk dat in 1899 werd opgericht door de gebroeders Renault. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in de auto-industrie en is een van de grootste autofabrikanten ter wereld. Renault produceert een breed scala aan voertuigen, waaronder personenauto's, bestelwagens, trucks en bussen. Enkele bekende modellen van Renault zijn de Renault Clio, Renault Megane, Renault Captur en Renault Kadjar. Renault heeft ook een aanzienlijke aanwezigheid in de Formule 1, waar het regelmatig aan races deelneemt en verschillende kampioenschappen heeft gewonnen.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?