Toont alle 10 resultaten


Seat kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Seat en u wilt uw huidige kentekenhouders vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Seat kentekenhouder modellen voor uw voertuig. Alle Seat plaathouder zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Seat kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerplaat houders bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerplaat houder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

SEAT

SEAT is een Spaans automerk dat werd opgericht in 1950. Het bedrijf is gevestigd in Martorell, Spanje en maakt tegenwoordig deel uit van de Volkswagen Group. SEAT produceert voornamelijk compacte auto's, waaronder de Ibiza en de Leon. Daarnaast produceert het ook SUV's en bedrijfswagens. De auto's van SEAT staan bekend om hun sportieve karakter en goede prestaties.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?