Toont alle 8 resultaten


Skoda kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Skoda en u wilt uw huidige nummerplaat houders vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Skoda plaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Skoda kentekenhouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Skoda kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard plaathouders bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerplaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisch een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Skoda

Skoda is een Tsjechische autofabrikant die is opgericht in 1895 en daarmee een van de oudste autobedrijven ter wereld is. Skoda produceert een reeks voertuigen, waaronder hatchbacks, sedans, SUV's en zelfs elektrische auto's. Het bedrijf staat erom bekend kwaliteitstechniek te combineren met betaalbare prijzen, waardoor het een populaire keuze is onder chauffeurs in Europa en daarbuiten. Skoda is nu eigendom van de Volkswagen-groep, die het bedrijf in 2000 heeft overgenomen. Sindsdien heeft Skoda nog meer kunnen investeren in onderzoek en ontwikkeling, wat heeft geresulteerd in een reeks auto's die consequent worden geprezen om hun betrouwbaarheid, veiligheid en innovatieve functies. Enkele van de meest populaire modellen van Skoda zijn de Octavia, Superb en Fabia. Skoda produceert ook de elektrische e-Citigo en hybride Superb iV-modellen.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?