Toont alle 2 resultaten


SSangYong kentekenplaathouder kopen?

SSangYong plaathouders passend voor alle modellen SSangYong. Welkom op onze website, heeft u een auto maar nog geen mooie nummerplaathouders . Klik op kentekenhouders en kies vervolgens het merk auto. Pagina kentekenhouder beidt veel modellen in onze assortiment. Wilt u graag zelf een plaathouder met eigen tekst of log hebben? Dan bent u bij deze op het juiste adres. Kies eerst een van onze SSangYong nummerbordhouder model.

SSangYong kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerplaat houders bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerplaat houder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

SsangYong

SsangYong Motor Company is een Zuid-Koreaanse autofabrikant die een reeks SUV's en pick-ups ontwerpt en produceert. SsangYong, opgericht in 1954, maakte oorspronkelijk deel uit van het moederbedrijf, Ha Dong-hwan Motor Workshop, dat zich richtte op het maken van vrachtwagens, bussen en voertuigen voor speciale doeleinden. In de afgelopen jaren heeft SsangYong een reputatie opgebouwd voor het produceren van betaalbare en capabele 4x4-voertuigen. Het bedrijf heeft zich ook gericht op groene technologieën en produceert hybride en elektrische conceptauto's. Voor zover ik weet, de afsluitdatum van september 2021, ondervond SsangYong financiële problemen en zocht het bedrijf een koper om het te helpen solvabel te blijven.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?