Toont alle 5 resultaten


Subaru kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Subaru en u wilt uw huidige nummerplaat houder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Subaru kentekenhouder modellen voor uw voertuig. Alle Subaru plaathouder zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Subaru kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerbordhouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerplaat houders hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Subaru

Subaru is een Japanse autofabrikant die bekend staat om het produceren van een verscheidenheid aan voertuigen, waaronder sedans, SUV's en sportwagens. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zijn hoofdkantoor in Tokio. Enkele van de meest populaire modellen van Subaru zijn de Impreza, Legacy, Outback, Forester en BRZ. Subaru staat bekend om zijn gebruik van vierwielaandrijvingstechnologie in veel van zijn voertuigen, die is ontworpen om de tractie en het rijgedrag op verschillende soorten ondergrond te verbeteren. Naast het produceren van auto's is Subaru ook actief betrokken bij verschillende motorsporten over de hele wereld, waaronder rallysport en toerwagenraces.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?