Enig resultaat


Tesla kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Tesla en u wilt uw huidige nummerplaathouders vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Tesla plaathouders modellen voor uw voertuig. Alle Tesla nummerbord houder zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Tesla kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard kenteken plaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerplaat houder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Tesla

Tesla is een bedrijf dat elektrische auto's, energieopslagsystemen en zonnepanelen ontwerpt en produceert. Het werd in 2003 opgericht door een groep ingenieurs die wilden bewijzen dat elektrische auto's beter kunnen zijn dan auto's op benzine. De CEO van het bedrijf is Elon Musk, die ook fungeert als CEO van SpaceX en mede-oprichter van verschillende andere startups. De elektrische auto's van Tesla staan ​​bekend om hun gestroomlijnde ontwerpen, hoge prestaties en toonaangevende actieradius. De voertuigen van het bedrijf omvatten de Model S, Model X, Model 3 en Model Y, evenals de Roadster (die momenteel in ontwikkeling is) en de Cybertruck (die naar verwachting in 2022 in productie gaat). Naast zijn auto's biedt Tesla energieopslagproducten voor residentiële, commerciële en utiliteitstoepassingen. Deze producten omvatten de Powerwall- en Powerpack-batterijen, evenals het Megapack-batterijsysteem. Over het algemeen staat Tesla bekend om het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is met elektrische auto's en technologie voor hernieuwbare energie. De missie van het bedrijf is om de transitie naar duurzame energie te versnellen en een betere toekomst voor de planeet te creëren.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?