Toont alle 10 resultaten


Toyota kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Toyota en u wilt uw huidige nummerplaat houder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Toyota nummerplaat houders modellen voor uw voertuig. Alle Toyota nummerbordhouder zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Toyota kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard plaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een kentekenhouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Toyota

Toyota is een multinationaal autobedrijf met hoofdzetel in Japan. Het bedrijf werd in 1937 opgericht door Kiichiro Toyoda en is momenteel de grootste autofabrikant ter wereld. Toyota produceert een breed scala aan voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens en SUV's, en staat bekend om zijn populaire modellen zoals de Camry, Corolla en Prius. Naast zijn auto-activiteiten produceert Toyota ook andere producten zoals motoren, robots en zelfs huizen. Het bedrijf zet zich in voor duurzame en milieuvriendelijke praktijken en is een leider in de ontwikkeling van hybride en elektrische voertuigen.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?