Enig resultaat


Vespa kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Vespa en u wilt uw huidige kentekenhouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Vespa plaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Vespa nummerbordhouder zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Vespa kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerplaat houders bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerplaat houder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Vespa

"Vespa" is een merk van Italiaanse motorscooters die voor het eerst werd vervaardigd in 1946 door het bedrijf Piaggio & Co. S.p.A. De Vespa werd al snel populair vanwege het stijlvolle ontwerp en de betaalbare prijs, en is sindsdien een iconisch symbool geworden van de Italiaanse cultuur rond de wereld. De Vespa heeft door de jaren heen veel ontwerpwijzigingen en verbeteringen ondergaan, met verschillende modellen en motoren beschikbaar. De meest recente modellen hebben krachtigere motoren, verbeterde ophanging en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals elektronische stabiliteitscontrole. Vespa-scooters worden nog steeds geproduceerd door Piaggio & Co. S.p.A. en worden in tal van landen over de hele wereld verkocht. Veel mensen kiezen voor Vespa-scooters vanwege hun combinatie van stijl, bruikbaarheid en gebruiksgemak.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?