Toont alle 4 resultaten


Volvo kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Volvo en u wilt uw huidige nummedbord houder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Volvo plaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Volvo nummerplaathouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Volvo nummerplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerbordhouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een plaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Volvo

Volvo is een Zweeds merk voor luxe auto's dat werd opgericht in 1927. Het bedrijf staat bekend om het produceren van hoogwaardige en veilige voertuigen, maar ook als leider op het gebied van auto-innovatie. Naast auto's produceert Volvo ook vrachtwagens, bussen en bouwmachines. Volvo biedt een breed scala aan voertuigmodellen, waaronder sedans, wagons, SUV's en cross-overs. Enkele van de meest populaire modellen zijn de XC90, XC60, S90 en V90. Veel van deze voertuigen zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals systemen om aanrijdingen te vermijden, voetgangers- en fietsersdetectie, waarschuwing voor het verlaten van de rijstrook en meer. De afgelopen jaren heeft Volvo ook een sterk standpunt ingenomen over ecologische duurzaamheid, met als doel om in 2030 volledig elektrisch te zijn. Het bedrijf heeft al verschillende hybride en elektrische voertuigen geïntroduceerd, waaronder de XC40 Recharge en de Polestar 2, met plannen om nog meer modellen in de nabije toekomst.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?