Nummerplaathouder

Kentekenplaathouder motor zonder reclame

Nummerplaathouder speciaal mogelijk voor alle voertuigen! Elk auto heeft een kentekenhouder, dit is een soort houder dat het kentekenplaat van het voertuig vasthoudt. Hierop staan meestal kenteken sticker van autogarages die hen eigen reclame willen maken. Hier maakt u eigenlijk reclame voor bedrijven zonder dat u dit in de gaten heeft. Zou u graag uw eigen model nummerbordhouder willen en helemaal op eigen smaak? dan bent u bij ons op de juiste adres! Nummerplaathouder bedrukken voor alle soorten voertuigen en volledig eigen ontwerp en verschillende kleuren zoals nummerbord houder chroom. Op onze website hebben we nummerplaathouders met verschillende afmetingen en symbolen. Hierbij hoeft de kentekenbord houders niet altijd een vierkante vorm te hebben maar ook anders. Wij kunnen ook een nummerbord maken met een uitstekende onderkant. Zie onze assortiment voor alle merken auto’s en alle soorten nummerbord houder. Het hoeft niet alleen voor auto’s te zijn maar wij hebben ook motor nummerplaathouder.

Motor kentekenplaathouder

Neem eens kijkje bij motor plaathouder. Wij doen ons best om ons assortiment uit te breiden met verschillende nummerbordhouder voor motors. Wilt u een andere plaathouder laten maken voor uw motor? Laat het ons weten.

Motor kentekenplaathouder
Motor kentekenplaathouder

 

Plaathouder Auto

Hier kunt u keuze maken uit alle merken auto’s, kies eerst uw merk Auto zodat u keuze kan maken uit ons gehele assortiment. Wilt u graag een plaathouder hebben uniek voor u zelf aarzel dan niet, neem contact op met ons!

gucci kentekenplaathouder
gucci kentekenplaathouder

Kenteken sticker

Wij gebruiken voor onze luxe kentekenplaathouders geen sticker of verf. Kenteken sticker is makkelijk te verwijderen. Onze luxe plaathouders worden gemaakt van gegoten hard materiaal. Het is stevig en ziet er absoluut mooi uit

Kentekenhouder speciaal

Kentekenhouder is uniek en bij ons kunt u alleen speciale kentekenhouders bestellen die alleen bij ons verkrijgbaar zijn.

redbull kentekenplaathouder
redbull kentekenplaathouder

Nummerbordhouder

Kentekenhouder word ook wel gezien als nummerbordhouder. In België gebruiken ze de term plaathouder. Onze luxe kentekenhouder zijn geschikt voor meeste EU landen voor de kentekens met dezelfde afmetingen.

air kentekenplaathouder
air kentekenplaathouder

Nummerplaathouder

Onze webshop heeft een ruime assortiment van nummerplaathouder voor meeste merken voertuigen. Wilt u graag een nieuwe nummerplaathouder? Kies eerst uw merk en vervolgens kunt u kiezen voor de leukste nummerplaathouder.

Kentekenhouder met eigen tekst

Dit is natuurlijk niet zomaar een nummerplaathouder, u zou hier ook een eigen tekst op kunnen plaatsen. Dit word ook wel gepersonaliseerde nummerplaathouder genoemd. Onze kentekenhouders hebben speciale tekens en is niet altijd vierkant. Sommige plaathouders hebben een uitstekende model. dit houdt in dat de onderzijde van de houders uitstekende letters heeft, dit is alleen bij plaathouder met het woord uitstekend in de titel.

Kentekenhouder met tekst

Dit is natuurlijk niet zomaar een nummerplaathouder, u zou hier ook een eigen tekst op kunnen plaatsen. Dit word ook wel gepersonaliseerde nummerplaathouder genoemd. Onze nummerplaathouders hebben speciale tekens en is niet altijd vierkant. Sommige plaathouder hebben een uitstekende model. dit houdt in dat de onderzijde van de kentekenbord houder uitstekende letters heeft, dit is alleen bij kentekenhouder met het woord uitstekend in de titel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *