Toont alle 8 resultaten


Dacia kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Dacia en u wilt uw huidige kentekenplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Dacia kentekenplaathouders modellen voor uw voertuig. Alle Dacia plaathouder zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Dacia kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze nummerplaathouders mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerbordhouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerbord houders hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Dacia

Dacia is een Roemeens automerk dat werd opgericht in 1966 en momenteel een dochteronderneming is van de Franse autofabrikant Renault. Dacia staat bekend om het produceren van betaalbare auto's, waaronder sedans, SUV's en stationwagons. Enkele van hun populaire modellen zijn de Duster, Logan en Sandero. Dacia-auto's worden voornamelijk verkocht in Europa en sommige delen van Afrika en het Midden-Oosten. De afgelopen jaren heeft Dacia aan populariteit gewonnen dankzij de combinatie van betaalbaarheid, betrouwbaarheid en bruikbaarheid.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?