Toont alle 12 resultaten


Opel kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Opel en u wilt uw huidige plaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Opel kentekenhouder modellen voor uw voertuig. Alle Opel kentekenhouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Opel kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerplaathouders bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een plaathouders hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Opel

Opel is een Duits automerk dat in 1862 werd opgericht door Adam Opel en gevestigd is in Rüsselsheim, Duitsland. Opel is een van de grootste automobielfabrikanten in Europa en heeft een breed scala aan modellen, waaronder hatchbacks, sedans, SUV's, crossovers en bedrijfsvoertuigen. In 2021 heeft Opel modellen zoals de Corsa, Astra, Insignia, Mokka, Crossland en Grandland in de Europese markt. Opel staat bekend om zijn innovatie, betrouwbaarheid en technologie en heeft door de jaren heen verschillende prijzen gewonnen voor zijn voertuigen. Opel heeft in het verleden ook samengewerkt met andere autofabrikanten, zoals General Motors (GM), dat tot 2017 eigenaar was van Opel. Sindsdien is Opel overgenomen door het Franse PSA-concern (nu Stellantis). Voor onze Opel video bezoek ons Youtube kanaal Opel nummerbord houder, Opel kennzeichenhalter, Opel kenteken plaathouder
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?