Alle 3 resultaten

Dodge kentekenplaathouder kopen?

Heeft u een Dodge en u wilt uw huidige kentekenplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Dodge kentekenplaathouder modellen voor uw voertuig. Alle Dodge kentekenplaathouders zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Dodge kentekenplaathouder bestellen?

Kies de kleur kentekenplaathouder, Vind u deze kentekenplaathouder mooi en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard kentekenplaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een kentekenplaathouder hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ”design from blank”. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Kentekenplaathouder scooter

Kentekenplaathouder voor een scotoer is ook mogelijk. Op dit moment zijn we alleen gericht op kentekenplaathouder voor autos. In dit categorie kunt u kentekenplaathouder voor Dodge voertuigen bestellen. Heeft u een andere Dodge kentekenplaathouder in de gedachte maar ziet u deze niet in onze assortiment. Doe ons een berichtje zodat wij kunnen kijken naar nieuwe mogelijkheden. Wij staan klaar en paraat om uw verder te helpen.
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
Waardering 5.00 uit 5
 21.95
 21.95