Toont alle 3 resultaten


Dodge kentekenplaathouder kopen?

Welkom op onze website, heeft u een Dodge en u wilt uw huidige nummerplaathouder vernieuwen? dan bent u bij ons op de juiste adres. Wij hebben veel Dodge nummerplaat houder modellen voor uw voertuig. Alle Dodge nummerbordhouder zijn geschikt voor EU kentekenplaten. Elk auto heeft 2 kentekenplaten. Wilt u graag 2 kentkenplaathouders bestellen voorkant en achterkant klik dan op het pijltje om 2 te kiezen.

Dodge kentekenplaathouder bestellen?

Op onze webshop kunt u de kleur van uw nummerplaathouder kiezen, Vind u deze plaathouder of chromen kentekenplaathouder en u wilt deze graag zo behouden hoe deze is? dan kunt u uiteraard nummerplaathouder bestellen zonder dat u deze hoeft te wijzigen. Maar wilt u toch een nummerplaat houders hebben met uw eigen tekst of logo Kies dan ''design from blank''. Er opent zich automatisc een nieuwe scherm met een ontwerp app. Aan de linkerzijde kunt u uw eigen tekst schrijven met keuze uit verschillende kleuren en tekst types en grootte. Schrijf uw tekst en sleep deze naar de zwarte gedeelte onder uw kentekenplaat. Zorg er wel voor dat uw tekst niet op de bestaande tekst of logo komt te staan.

Kentekenplaathouder scooter

kentekenhouders voor een scotoer is ook mogelijk. Op dit moment zijn we alleen gericht op plaathouders voor autos. In dit categorie kunt u nummerplaathouders voor Dodge voertuigen bestellen. Heeft u een andere Dodge nummerbord houder in de gedachte maar ziet u deze niet in onze assortiment. Doe ons een berichtje zodat wij kunnen kijken naar nieuwe mogelijkheden. Wij staan klaar en paraat om uw verder te helpen.
Whatsapp Hulp
Whatsapp HULP
Hoi,
Waarmee kan u van dienst zijn?